Top
Menu Luk
asfaltvej pris

3 ting, der har betydning for din asfalt prisHos os er der ikke en standard asfalt pris, fordi hvert enkelt løsning bliver skræddersyet til hver af vores kunder. Det er vigtigt for os at lytte til, hvad det er for en opgave, du ønsker, vi skal løse for dig, så vi sikre, at dine forventninger til slutresultatet stemmer overens med den løsning, vi rent faktisk leverer. 

Her får du 3 faktorer, der har indvirkning på den asfalt pris, som vi udregner, når vi skal afgive et tilbud på en opgave. 

  1. Asfaltopgavens omfang

For os hos Asfaltfirmaet giver det ikke mening at arbejde med faste asfalt priser, fordi der aldrig er to opgaver, der er ens. 

Tager du udgangspunkt i en asfalteringsopgave i forbindelse med en indkørsel, vil opgaven i princippet være den samme. Alligevel er der forskel på dem, fordi hvor stor en indkørsel drejer det sig om? Hvor nemt er det at komme til indkørslen med materialer? Skal asfalteringen være en del af et haveanlæg/gårdmiljø? 

Det er bare et lille udsnit af de mange spørgsmål, der skal svares på, og det er også, derfor vi ikke kan give en fast asfalt pris på din opgave. Vi lytter altid til, hvad forestiller dig, at resultatet skal blive, så vi har en konkret forestilling om, hvad opgavens omfang er.   

  1. Dine forventninger

I forbindelse med at skabe et billede af, hvad asfalt opgavens omfang er, så vi kan give den rette asfalt pris, tager vi også en snak om dine forventninger. Vi vil blandt andet afdække, dine forestillinger til din asfalt pris, så vi hele tiden er sikker på, hvor vi har hinanden.  

Samtidig tager vi også en snak om, hvad dit budget er, så vi kan tage det med, når vi udformer tilbuddet. 

  1. Områdets omgivelser

Når vi skal udarbejde et tilbud med en asfalt pris, tager vi altid udgangspunkt i den specifikke opgave, fordi der kan være særlige omstændigheder, der har indvirkning på din asfalt pris. Selvom to opgaver udadtil kan ligne hinanden, vil der altid være ting, der adskiller dem. 

Det kan eksempelvis være alt fra tilkørselsforhold til trafiktætheden i området, der spiller ind på det tilbud og den asfalt pris, vi giver dig. Andre forhold kan blandt andet også dække over:

  • terrænet (vandløb, formen på området osv.).
  • trafikken (hvor tæt befærdet er området).
  • bygningerne på området.

De forskellige faktorer vil blive taget i betragtning, fordi vi ønsker at være fair overfor vores kunder, når vi udarbejder vores asfalt priser

Kontakt os og få din asfalt pris

Du har altid mulighed for at kontakte os hos Asfaltfirmaet, hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud med en skræddersyet asfalt pris. 

Vi udfører alle typer af asfalt opgaver med individuelle asfalt priser, hvorfor vi også kan løse din, uanset om det drejer sig om lapning af huller, asfaltering af vejbump, veje, stier osv. Ingen opgave er for stor eller lille for os. 

Du har mulighed for at udfylde vores kontaktformular på siden, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt eller ringe til os og tage en uforpligtende snak. Vi ser frem til at høre fra dig.