Top
Menu Luk

3 vigtige om KBH Låse


Der er uden tvivl et hav af låsesmede at vælge imellem i København, så her er der tre punkter, der kan få dig til at overveje at vælge KBH Låse.

Erfaring og god service går hånd i hånd

Hos KBH Låse tager de aktivt udgangspunkt i deres erfaring, når de taler med og vejleder kunder. Efter massevis af kundesamtaler, lærer man noget om folk. Man lærer blandt andet hvad deres typisk spørgsmål er, og det giver låsesmeden mulighed for at komme spørgsmålene i forkøbet og på den måde at imødekomme kundens bekymringer. Det giver dem en tryghedsfølelse, der altid er værdi i at give sine kunder.

Erfaringen om håndværket er naturligvis essentielt for en låsesmed, da det mekanikken i en lås er skrøbelig og fintfølende. At have det rigtige “touch” med de forskellige låsetyper, at kunne vejlede kunderne i den bedste løsning til dem og at installere låsene hurtigt og nemt er grundlæggende for en succesfuld låsesmed som KBH Låse.

Døgnvagt – til når uheldet er ude

Det kan ske for selv den bedste. Et tankermylder kommer i vejen for rutinen, og man glemmer at gribe nøglerne på bordet, inden man smækker døren. Ofte finder man ud af det med det samme, men så er det for sent. Der er naturligvis også eksempler som, at man har tabt sine nøgler i byen og ikke kan komme ind klokken tre om natten. Med mindre man har en sambo, en kæreste i boligen eller en ekstranøgle et sted, må du have fat på en låsesmed.

Her er det en fordel at få fat på en, der kan være hos dig inden for kort tid, så du kan komme ind i seng. KBH Låse kan være på din adresse inden for en halv time, og så går der ikke mange minutter, inden du er inde i din lejlighed igen.

Styr på alternativer til dine behov

Måske virker det trivielt, men der er en stor sikkerhed i at vælge en låsesmed, der har indsigt i mange forskellige låsetyper. Det betyder nemlig, at låsesmeden kan vurdere, hvilken låsetype der passer bedst til dine behov. Eksempelvis ser man flere og flere elektroniske låsesystemer på markedet i dag. Det kan både bruges privat og til erhverv, og KBH Låse har en grundig erfaring med at levere til begge dele.

Står du og skal have udskiftet en eller flere låse i dit hjem eller på din arbejdsplads, kan du passende tage en samtale med låsesmeden. Sammen finder I ud af hvad du har brug for, at hvad dine bekymringer er. Har du ikke lyst til at have flere nøgler, kan du få en, der passer til det hele. Er du helst fri for nøgler, er der de elektroniske nøglesystemer. Har du brug for et komplet system af nøgler og låse, er der naturligvis systemnøglerne, mange stadig bruger i dag.

Alt i alt kan en låsesmed bruges til meget mere end at dirke din lås op, når du har smækket dig ude. Så udnyt deres faglige viden og få styr på sikkerheden – i dit hjem eller på din arbejdsplads.