Top
Menu Luk
asfalt

Asfalt


Firmaet

Jeg blev ansat for fem år siden i et større asfaltfirma, hvor der er omkring tredive ansatte inklusiv chefen. Firmaet har eksisteret i over tyve år, så de fleste medarbejdere har generelt rigtig meget erfaring og der er en helt bestemt rutine man følger alt efter hvilken opgave man har med at gøre. Generelt er der rigtig god stemning i firmaet, masser af håndværker humor og gode venskaber. Hvis man ikke er særlig socialt anlagt, så skal man nok blive det, hvis man starter ude hos os. Derudover holder vi også arrangementer en gang imellem og så de faste, som sommerfest og julefrokost. Så alt i alt er det et rigtig godt miljø at komme ind i, hvor der er plads til alle.

asfalt

Vi udbyder

Vi udbyder alt inden for asfalt og hjælper til ved at bruge vores ekspertviden. Vores normale dagligdags opgaver lyder på, at asfaltere veje og stier, vejbump og parkeringspladser. Derudover asfaltere vi også indkørsler og andet i det private, hvis dette ønskes. De lidt større opgaver kan være underlag til fodboldbaner, multibaner, legepladser og skaterbaner, hvor der skal asfalteres. Og de mindre opgaver kan være lapning af huller, fræsning og revneforsegling, som vi får rigtig mange opgaver om.

Vores opgaver

Vi tager imod opgaver på hele sjælland, uanset størrelsen og omfanget. Vi har over tyve års erfaring i firmaet inden for asfalt og som nævnt tidligere, har vi en masse dagligdags opgaver, hvor vores ekspertise er i top. Vi altid klar på nye opgaver, uanset om det er noget vi har prøvet før eller ej.  For os er der ikke noget der hedder en for stor opgave, vi vil selvfølgelig komme med forslag, hvis vi kan se en bedre løsning. Det vigtigste for os er, at levere den bedst mulige service til vores kunder og efterkomme deres ønsker og behov.