Top
Menu Luk
Bil i brænd

Da min bil igen gik i stå”Det er bare løgn – ikke nu igen”, tænkte jeg, da jeg forleden gik i stå med bilen. Jeg holdt midt ude på en øde landevej, og der var ikke et øje i nærheden. Jeg var nødt til at ringe efter Falck, og heldigvis havde jeg signal og strøm på telefonen. Falck kan man jo altid regne med – hvis man altså har et abonnement! Og det har jeg heldigvis, takket være min revisor Kim Hersland. Han opdagede for et års tid siden, at jeg ikke havde fået fornyet mit abonnement, så det sørgede han for, at jeg fik i en fart. Og det var heldigt, for siden da har jeg haft brug for Falck adskillige gange. Det er ikke første gang, min bil er brudt sammen.

Proff har mange opslag

Ventetid på landevejen blev brugt fornuftigt

Jeg ventede og ventede, for jeg var jo langt fra den nærmeste by, og dermed var Falck også lang væk. Mens jeg ventede, fik jeg læst en bunke gamle e-mails, jeg ikke havde fået åbnet. Det viste sig, at der lå flere fakturaer og regninger, som jeg ikke havde fået gjort noget ved, og jeg fik dem straks sendt videre til Kim Hersland. Så det var faktisk slet ikke så dumt med lidt ventetid. Tværtimod viste det sig at være ganske nyttigt. Jeg har jo travlt og er en lidt utålmodig type, så jeg får ikke altid læst mine mails, og har ikke altid helt styr på at få betalt regninger osv. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden Kim Hersland – hvis det ikke var for hans skarpe økonomiske blik, ville min forretning gå helt ned. Jeg er virkelig dårlig til at holde styr på økonomien.

Det kan svare sig at købe nyt
Endelig kom Falck og hentede min bil og gav mig et lift hjem. Da jeg sad i bilen ringede Kim Hersland og ville tale om det tilsendte. Da han hørte, at jeg igen var gået i stå med bilen, sagde han, at nu måtte jeg altså se at få købt mig en ny. Det havde jeg ikke regnet med, at han ville sige, for min økonomi er jo ikke vanvittigt god, da min forretning ikke sælger så meget, og det ved Kim Hersland jo bedre end nogen anden. Men det havde jeg åbenbart ikke ret i. Han fortalte mig, at det faktisk går okay, og så forklarede han mig, hvor dyrt det vil være for mig at blive ved med at betale mekanikerregninger i stedet for at købe en ny bil, der er i bedre stand. På sigt kan det sagtens svare sig, selvom det er en stor udlægning lige nu, sagde han. Det lød fornuftigt, så jeg er nu i gang med at lede efter den perfekte bil til mine behov. Jeg er virkelig lettet over, at jeg har Kim Hersland som revisor.