Top
Menu Luk
Låsesmedamager

Find din låsesmed i Tårnby


De fleste kommer ikke i kontakt med en låsesmed særlig mange gange i deres liv. Det skyldes, at de fleste kun bruger dem i akutte situationer som ved indbrud eller når de har smækket sig ude. Men låsesmed kan bruges til langt mere end det. Her er nogle grunde til at komme lidt tættere på din lokale låsesmed.

Den akutte behandling

Vi ved alle godt, at det tager kortere tid at tilbagelægge to kilometer end ti kilometer. Så hvorfor vælge en låsesmed, der er ti kilometer væk? Det betyder jo nemlig, at du skal vente længere tid, hvis du har smækket dig ude lørdag nat. Hiv i stedet fat i en låsesmed i Tårnby, hvis det er der, du bor. Han kan være der i løbet af kort tid, så du hurtigere kan få løst dit problem.

Der er nogle ting, du selv kan gøre for, at din opgave bliver løst hurtigere. Du kan og bør være så konkret i din beskrivelse af problemet som muligt. Låsesmeden vil gerne vide hvad for en slags lås der er tale om, hvad du selv mener at problemet er, og måske også hvor gammel låsen er. Det har nemlig indflydelse på, hvilke redskaber låsesmeden skal have med sig. Står I pludselig foran din dør med en særlig lås, som låsesmeden ikke har værktøj til, kan det bliver tidskrævende og dyrt, hvis han skal hjem igen og hente det. Hjælp derfor dig selv og din pengepung ved at give så mange oplysninger, som du kan.

Et lokalt forhold er win-win

Måske står det ikke øverst på din to-do-liste at opbygge et bedre forhold til din lokale låsesmed, og der er naturligvis også masser af ting, der er vigtigere. Men beboere i Tårnby kan høste mange fordele ved at bruge en lokal låsesmed.

En låsesmed er nemlig temmelig afhængig af et godt forhold til sine kunder, og som vi netop har beskrevet i afsnittet ovenfor, vil mange kunder ofte kontakte en lokal låsesmed. Ergo er mange af låsesmedens kunder lokale. Som vi indledte med at sige, er det ikke mange, der har tæt kontakt med en låsesmed, og derfor er det endnu vigtigere for en låsesmed at holde på de kunder, han allerede har. Og her kommer fordelene ind i billedet. En låsesmed kan eksempelvis finde på at yde en ekstra god service til de lokale kunder, fordi det netop etablerer en form for forhold. Det er en måde at sige “Jeg kan godt lide dig” til sine kunder. Den gode behandling gør giver os incitament til at komme igen, og på den måde har låsesmeden hjulpet sin egen forretning. Man kan sige at den ekstraordinære service er en form for investering.

Der er også masser af låsesmede, der arbejder med rabatordninger til lokalområdet. Et eksempel kan være, at kunder bosat i Tårnby får 10 procent rabat på nye nøgler eller låseservice. Det giver igen låsesmeden mulighed for at bygge et godt forhold til sit lokalområde, og du som kunde har sparet penge. Det er altså en win-win.

Alternativer og øget sikkerhed

Låsesmede arbejder langt de fleste former for låse, og ikke kun den lås, der sidder i din hoveddør. Hos en boligejer i Tårnby kan en låsesmed hjælpe med både låsemekanismer på vinduer, havedøre, garager, indvendige og udvendige døre, pengeskabe og elektroniske låsesystemer. Nogle kan endda hjælpe dig med elektroniske nøgler til din bil.

Det betyder, at en låsesmed kan hjælpe dig med at vurdere alternativer til den låseløsning du har i dit hjem, så du får et system, der passer til dig. Det starter typisk med en sikkerhedsvurdering, som det kan være en god idé at have i forhold til forsikring. Her gør låsesmeden opmærksom på, hvis der er noget, der bør ordnes, for at dit hjem er sikkert. Hertil kan han komme med alternativer, hvis dine låse står til en udskiftning, eller du gerne vil oppe dig på sikkerheden.

Med andre ord bør du have mere kontakt til din lokale låsesmed i Tårnby.