Top
Menu Luk
Frisoer Vanloese

Frisør Vanløse


Det hele startede med en eyeliner blyant

Jeg kan tydeligt huske dengang jeg gik i min mors makeup taske og “lånte” noget af hendes makeup. Det var vildt spændende og jeg tror de fleste piger gerne ville prøve det af. Min interesse for makeup er kun steget med alderen, da jeg synes det er en god måde at ændre sit udseende og look på, samt give forskellige udtryk. Jeg arbejder selv indenfor skønhed og har altid haft stor interesse for dette. Det var meget naturligt for mig, at jeg skulle denne vej dengang jeg valgte uddannelse. I dag er jeg uddannet som kosmetolog og arbejder i en mindre skønhedsklinik Frederiksberg. Jeg bor selv i Vanløse, så jeg har ca. 5-6 minutter til arbejde i bus.

Frisør Vanløse

Afhængig af semi permanent makeup

Jeg har fået tatoveret mine bryn over flere gange efterhånden, da de skal vedligeholdes. Jeg startede med at få microblading, dengang det kom frem. På det tidspunkt fandtes der ikke så mange forskellige metoder. Microblading er den metode man bruger for, at få et så naturligt øjenbryn, som muligt. For ca. tre år siden fik jeg i stedet for microblading, lavet ombre bryn. Det gør brynene mere markante og giver dem lidt samme look, som hvis man tegnede dem op med en blyant, dog pænere. Jeg går ikke så meget efter det naturlige look, fordi så kunne jeg lige godt lade være med at få lavet noget. Jeg vil gerne have, at man rent faktisk kan se en forandring. Derfor har jeg været rigtig glad for min ombre bryn, som jeg få genopfrisket ca. en gang om året. Jeg har den seneste tid gået og overvejet nogle af de andre muligheder inden for semi permanent makeup. Man kan efterhånden få lavet så meget, blandt andet hårgrænse, skønhedspletter, eyeliner læber og sikkert meget mere. Jeg har dog gået og tænkt over, at få lavet eyeliner og læber også, da det for det første er rigtig flot, men også kan spare mig en masse tid om morgenen inden jeg skal møde på arbejde. Men semi permanent makeup er rigtig dyrt og nok ikke noget jeg bare kan få lavet når jeg lige har lyst. Det kræver i hvert fald, at jeg lægger nogle penge til side.

Skilt hos lokal frisør i Vanløse

Da jeg var på vej hjem fra arbejde den ene dag, lagde jeg mærke til skiltet hos den lokale frisør i Vanløse. De havde fået tilknyttet en kosmetolog til deres frisørsalon, som lavede semi permanent makeup. Jeg kunne se på skiltet at de på nuværende tidspunkt havde en kampagne kørende, med rabat på semi permanent makeup. Jeg fandt deres hjemmeside og facebookside. De havde på det tidspunkt tilbud to valgfrie semi permanent makeup, hvor man kunne få en samlet rabat. Jeg kunne spare hele 2.000 kr. på dette tilbud og det kunne jeg simpelthen ikke sige nej til. Derfor ringede jeg med det samme ned til den lokale frisør i Vanløse og bestilte tid til semi permanent makeup af læber og eyeliner.