Top
Menu Luk
yale-doorman

Højere sikkerhed med nøglefri lås


I hundredvis af år har nøgler og låse sikret, at vi kunne holde vores private ting private. Men nu er den teknologiske udvikling også nået frem til låsebranchen. Med andre ord er det de nøglefri låse, der er fremtiden. Sådan ser det hvert fald ud, hvis man kigger på den massive bølge af elektroniske låsesystemer, der er blevet introduceret til markedet i løbet at de seneste år.

Koden til et sikkert hjem

Der er naturligvis en låsemekanisme i dine døre, som der altid har været. Det nye er, at denne låsemekanisme ikke længere skal åbnes af en nøgle med det helt rigtige mønster, men af en computer. I det nye Yale Doorman-system låser computeren døren op, når du giver den den rigtige kode. Hvad er det nyt i det? Det nye er, at det ikke længere er en løsning, der tilbydes til virksomheder og institutioner, men til private mennesker og deres boliger.

yale-doorman

App’en er din nye nøgle

For mange er det blevet naturligt at skulle huske koder til diverse konti på computeren og telefonen. For dem vil et Yale Doorman-låsesystem fungere perfekt. Men der er også dem, der fra tid til anden glemmer deres gode og skal have fat i sikkerhedsspørgsmålet om, hvad navnet på deres første kæledyr var.

Til dem er der den helt unikke funktion, at du via app’en til låsesystemet kan finde koden til din lås og omkode den, uanset hvor du befinder dig. Det giver dig en enorm frihed til at kunne lave unikke koder til familiemedlemmer, at lave midlertidige koder til håndværkere og naturligvis at hjælpe dig, hvis du skulle glemme din egen.

Boligselskaber kan sikre deres beboere

Det er ikke kun den private husejer, der kan drage nytte af de mange fordele ved det smarte Yale Doorman-system. I en lejeboligforening eller andelsboligforening, hvor der skal inddrives nøgler fra de gamle lejere og gives videre til de nye, er der altid en vis sandsynlighed for, at ikke alle nøglerne er blevet overleveret. Her kan det være en fordel for foreningen og beboerne, at koderne kan ændres, når der sker en udskiftning af beboere. Det samme kan gælde for de fælles områder, hvor koderne kan skiftes regelmæssigt og sendes ud via mail-lister, så det kun er de nuværende beboere, der har adgang til steder som cykel- og vaskekælder.

Alt i alt er der mange fordele ved at skifte til en lås, du ikke længere skal bruge en nøgle for at få op. Flere og flere skifter til de nye, elektroniske låse, så det varer sikkert ikke længe, før de fysiske nøgler er fortidslevn.