Top
Menu Luk
Låasesmed Amager

Hvad kan Låsesmed Amager gøre for dig?Låsesmed Amager løser både store og små opgaver

Låsesmed Amager kører ud på Amager flere gange i døgnet, hvad enten du søger en låsemed på Amagerbro, eller en låsesmed i Tårnby. Låsesmed Amager håndterer alle opgaver, der har med låse at gøre, uanset om der er tale om mekaniske eller elektroniske låsesystemer. 

Låsesmed Amager hjælper bl.a. mange kunder hurtigt og effektivt med at få brudt døren op, hvis kunden har mistet sin nøgle. Derudover oplever Låsesmed Amager ofte, at låsen har sat sig, enten fordi den er slidt eller defekt. Forsøger du selv at udbedre dette problem, kan du risikere, at låsen eller nøglen ødelægges. Ring derfor straks til Låsesmed Amager, og beskriv din situation så detaljeret som muligt, så du med det samme kan få den rette vejledning. Intet problem er for stort eller småt til Låsesmed Amager. 

Teknologiske låsesystemer 

Låsesmed Amager har mange års erfaring med at montere moderne låsesystemer rundt omkring i huse og lejlighedskomplekser på Amager. Teknologien udvikler sig hurtigt, og Låsesmed Amager holder sig løbende opdateret på den nyeste udvikling. Derfor kan vi hos Låsesmed Amager garantere dig, at du får den nyeste og mest pålidelige teknologi, når du booker en specialløsning hos os. 

Låsesmed Amager installerer bl.a. det trådløse SMARTair-låsesystem, hvor du via en nøglebrik let og berøringsfrit kan få adgang til døren. Vi tilbyder også det elektroniske Yale Doorman-system, hvor du i samråd med Låsesmed Amager vurderer, om det er en nøglebrik, fjernbetjening eller en kode, der er den mest optimale låseløsning for dig. 

Låsesmed til erhverv på Amager

Låsesmed Amager har sikret utallige virksomheder på Amager og omegn gennem årene. Har din virksomhed brug for en låsesmed i Kastrup eller Tårnby, så vil Låsesmed Amager ofte montere moderne løsninger som eksempelvis de elektroniske Yale Doorman eller SMARTair-systemer. Disse er velegnede til bygninger, hvor mange medarbejdere og kunder kommer og går dagligt. Her undgår du besværet ved at overdrage nøgler og koder, hvis medarbejderne har forskudte arbejdstider. 

Låsesmed Amager sætter sig altid grundigt ind i din virksomheds konkrete arbejdsrutiner for at finde den bedste løsning for dig og dine medarbejdere. Ring til Låsesmed Amager på tlf. 69 89 06 32, og få professionel vejledning til at sikkerhedsoptimere din virksomhed. 

SmartAir på Amager

Låsesmed til private boliger på Amager

Låsesmed Amager er din lokale låsesmed, og vi har derfor installeret tusindvis af låse på boligforeninger, ejerlejligheder, andelsboliger og villahuse rundt omkring på Amager. Når Låsesmed Amager bliver kaldt ud på disse type opgaver, vurderer vi bl.a. boligens indretning, samt hvor mange mennesker der entrerer indgangene dagligt. 

Du har måske brug for en låsesmed i Sundby, Dragør eller Tårnby, som kan tilbyde en smart låseløsning for din boligforening. Låsesmed Amager tilbyder dig det låsesystem, som skaber den mest optimale drift hos ejendommens beboere og samtidig minimerer det administrative arbejde hos den enkelte forening.

Låsesmed Amager installerer ofte SMARTair- låsesystemer i disse type ejendomme, som via specialkodede nøglebrikser nemt og berøringsfrit giver beboerne adgang til fællesopgangen og andre specifikke rum i ejendommen. Låsesmed Amager udbyder mange forskellige låsesystemer for privatejendomme, og vi finder altid den bedste løsning for dig.