Top
Menu Luk
maskinudlejning

Maskinudlejning


Byggeprojekt

Vi har længe gået og tænkt på at istandsætte vores have. På nuværende tidspunkt er det egentlig bare en stor græsplæne. Det vi flyttede ind havde vi mest fokus på at renovere huset indvendigt og derved fik vi aldrig gjort noget ved haven. Vi har faktisk store planer med haven, da vi ønsker at bruge mere tid udenfor. Derfor er drømmen at få lavet en træterrasse, en masse planter, blomster bede og eventuelt andet som kan give liv i haven. Derudover ønsker vi, at lave vores egen sandkasse til vores to mindre børn, som er henholdsvis 3 og 4 år gamle. På trods af alle vores ønsker og forestillingerne, er vi aldrig kommet i gang med projektet.


Facebook konkurrence

Jeg har tit og ofte deltaget i konkurrencer på Facebook, mest for sjov. Men jeg havde dog aldrig troet jeg nogensinde ville vinde en konkurrence. Det eneste man skal gøre er synes godt om den pågældende virksomheds hjemmeside, dele deres opslag og nogle gange skal man også tagge venner på opslaget. Jeg havde for nyligt deltaget i en konkurrence på Facebook hos en virksomhed som udbyder maskinudlejning. Denne konkurrence omhandlede, at man kunne vinde en udlejning af en minigraver til en værdi af 3.000 kr. Og jeg vandt konkurrencen. Det betød jeg kunne leje en minigraver gratis og få den leveret på hele sjælland.

Projekt have

I forbindelse med at jeg vandt konkurrencen om en minigraver, fik det sat skub i vores haveprojekt. Nu når vi havde vundet minigraveren besluttede vi os for, at få gravet jorden op, så vi kunne lave den omtalte sandkasse og generelt få lavet alle de ting, vi havde planer om. Vi aftalte at vi frem til sommer ville bruge hver weekend, så det forhåbentlig stod klar til sommer og børnene derved kunne bruge sandkassen til at lege i og vi kunne bruge terrassen i sommerperioden.