Top
Menu Luk
Mikkel De linde

Mikkel Spiller fodbold


Vi spiller fodbold, og vi spiller for sjov. Vi spiller for chancen for at spille det spil, vi elsker. At spille for dig er at spille for kærligheden til spillet og for kærligheden til en klub. Du spiller for en chance for at spille fodbold med os, og for en chance for at vise alle, hvor passioneret du er om spillet. Vi er amatørfodboldhold, der udelukkende drives af et team af frivillige udvalgsmedlemmer, trænere og forældre. Vi har over tre hundrede spillende medlemmer og over femten aldersgrupper. Om os: Mikkel De Linde spiller fodbold, og vi spiller for sjov.

Links med Mikkel De Linde

Vi er en gruppe på 16-25 årige, og vi spiller ikke for penge. Vi spiller for sjov og for at spille fodbold. Vi har en stærk fællesskabsforbindelse. Vi har spillet fodbold i fem år. Vi har rejst EU for at spille i mange lande, og vi har spillet i mange turneringer. Vi er baseret i det nordvestlige England og har en træner på fuld tid, og flere af os er frivillige, der også melder sig frivilligt i den lokale sportsklub.

Mikkel De linde scorre

Sådan vinder de frem i fodbold

Mikkel De linde er baseret i Battersea, men vi spiller overalt i London -området og i hele Storbritannien. Vi er en af ​​de ældste amatørfodboldklubber i Storbritannien, som har eksisteret siden 1600 -tallet. Vi er en af ​​de ældste klubber i London. Vi er også et af de ældste hold i Storbritannien. Vi er baseret i Battersea, men vi spiller overalt i London -området og i hele Storbritannien. Mikkel De linde er en af ​​de ældste amatørfodboldklubber i Storbritannien, som har eksisteret siden 1600 -tallet. Vi er også et af de ældste hold i Storbritannien.

Der er et gammelt ordsprog, der siger: Du spiller ikke fodbold, du spiller fællesskab. Vi tror på fællesskabet, og vi spiller fodbold. Vi har spillet fodbold siden 8 -årsalderen, og i løbet af de sidste 18 måneder har vi opnået nogle store præstationer i samfundet. Vi er en familie på seks, der har spillet fodbold siden barndommen. Vi er vokset op med at spille for vores forældre, bedsteforældre og fætre. Mikkel De linde har altid brændt for fodbold, og vi er nu i en alder, hvor vi har besluttet, at det er på tide at give vores passion et hjem. Vi er en amatørklub baseret på et fundament af passion.