Top
Menu Luk
nye vinduer

Nye vinduer


Nye møbler i virksomheden

Jeg har en virksomhed beliggende i Brøndby og jeg har efterhånden besluttet mig for, at indkøbe nye møbler til virksomheden. De gamle møbler er efterhånden slidte og ikke særlig pæne at se på. Og det er ikke den følelse jeg ønsker mine kunder får, når de kommer på besøg i virksomheden til et forretningsmøde eller andet. Der er derfor bestilt møbler hjem til på mandag, som skal pakkes ud og samles. Men det skulle det pågældende firma sørge for, vi skal bare selv stå for at sætte møblerne på den rigtige plads.

Nye vinduer
Nye vinduer – Få gratis tilbud

Smadrede vinduer

Det var blevet mandag morgen og møbelfirmaet ankom. De slæbte en hel del møbeldele op på første sal i Brøndby, hvor vores kontor havde beliggenhed. Og så tog det ellers nogle timer før alle møbler var blevet samlet. Da alle møbler var samlet stod vi selv for i virksomheden, at stille dem på de rette pladser. Under flytningen af møblerne skete der desværre et uheld, så der blev smadret tre vinduer, hvilket ikke var særlig godt, da vinduerne på kontoret er ud mod en motorvej. Vi var derfor nødt til at finde en nødløsning, som kunne fungere nu og her. Vi tappede en masse plastik for at dæmpe lyden og vinden.

Nye vinduer

Vi fik fat i nummeret på en glarmester, som kunne rykke hurtigt ud i en akut situation som denne. Dog havde han først tid til, at komme om eftermiddagen, men det var også helt fint. Det vigtigste var bare at vi kunne forlade virksomheden uden manglede vinduer og dermed ikke være sårbare over indbrud. Ved fire tiden kom glarmesteren og skiftede de tre vinduer det drejede sig om. Og vi kunne nu forlade virksomheden uden bekymringer.