Top
Menu Luk

Razer Basilisk FPS


Counter Strike er det foretrukne spil

Jeg har egentlig ikke altid været den typiske gamer. Jeg har altid været en meget aktiv dreng. Jeg har været rigtig vild med at spille fodbold og gå i byen hver weekend og i bund og grund har jeg egentlig aldrig skænket gaming på computeren en tanke. Jeg har selvfølgelig spillet Playstation en del, men det har mest været sammen med mine venner, når vi har aftalt at være sammen en dag. Men inden for de sidste to år, er interessen for Counter Strike på computeren virkelig steget for mit vedkommende. Jeg synes faktisk det er virkelig sjovt og det er en anden måde man kan lave noget sammen med sine venner på uden, at være fysisk sammen.

Min gamle mus gik i stykker

Jeg har nu spillet Counter Strike i lidt over to år og her den anden dag stoppede min computer mus med at virke ud af det blå. Jeg har prøvet at skifte batterier på den, men det gør ingen forskel. Jeg fik også min ven, som er lidt mere teknisk anlagt end jeg selv er, til at kigge på den. Men efter halvanden time, måtte han konstatere, at han intet kunne gøre for, at få den til at virke igen.

Ny gamer mus

Vi søgte derfor på gamer muse på nettet for, at se hvilket udvalg der var, at vælge imellem. Det gik hurtigt op for mig, at vi var nødt til at tage ned i en fysisk butik. Jeg ville gerne vide hvordan gaming musen lå i min hånd, da den gerne skal være behagelig, at spille med. Vi tog derfor ned i Elgiganten, hvor jeg prøvede en masse muse og jeg kom frem til, at det skulle være en Razer Basilisk FPS, da den lå bedst i hånden og derudover var god til at spille Counter Strike fik jeg af vide af min ven. Han sagde at “first-person shooter” spil, er spil ligesom Counter Strike, hvor man ikke kan se selve personen man spiller med, men kun arme eller ben. På den måde føles det, som om det er dig selv. Vi købte computermusen og tog hjem med det samme for, at afprøve den. Det er den bedste gamer mus jeg nogensinde har haft.