Top
Menu Luk

Razer DeathAdder EliteCounter Strike

Jeg har altid spillet Counter Strike og gør det stadig en del. Jeg kan huske jeg blev introduceret for det, da jeg gik på fritidsklub efter skole i 5. klasse. Der spillede vi det en del, men man blev aldrig rigtig helt god fordi man måtte ikke spille hele dagen, da andre også skulle have lov til at bruge computerne. Jeg kan huske jeg i 7. klasse fik min egen stationære computer, hvor jeg kunne spille Counter Strike derhjemme. Så begyndte mine venner og jeg, at spille online sammen og på den måde få kvalitetstid sammen.

League of Legends

Som årene gik så vi mindre og mindre til hinanden i den fysiske verden, men vi spillede stadig en del online. Alle vores forældre var enige om, at vi var nødt til også at ses uden for spillet, så vi kom lidt ud og var sociale. Derfor begyndte vi at holde LAN, hvor vi alle samledes hjemme hos af os hen over en weekend. Det var altid super sjovt, da vi spillede Counter Strike og Playstation sammen. Derudover spiste vi mad og hyggede os i hinandens selskab. Jeg lagde dog mærke til, at sidste gang vi holdte LAN, var de andre begyndt at spille et spil, som hedder League og Legends. Og jeg kunne fornemme, at det ville de faktisk hellere spille i stedet for Counter Strike.

Ny gaming mus

Jeg startede derfor også på at spille League of Legends, da jeg elsker at spille sammen med de andre. Men jeg syntes dog jeg havde en del problemer med at spille spillet. Selv efter jeg havde spillet League of Legends i nogle måneder, var det ligesom om jeg ikke rigtig blev bedre. Mine venner sagde til mig, at det nok var fordi min gaming mus ikke fungerede til dette spil og at jeg burde købe mig en ny gaming mus, hvis jeg gerne ville være bedre. Jeg kiggede på en masse forskellige muse, men ud fra funktioner og mærke, kom jeg frem til at en Razer DeathAdder Elite, ville være den bedste gaming mus for mig.

Razer DeathAdder Elite