Top
Menu Luk

Razer Naga Trinity


Counter Strike

Man kan vidst godt kalde mig en ægte gamer, da jeg går meget op i at game og bruger al den tid jeg overhoved har til, at forbedre mig i de forskellige spil. Jeg har gennem min gaming periode altid spillet Counter Strike mere eller mindre i forskellige perioder. For mig er det et spil, som aldrig bliver dårligt og derfor kan jeg blive ved med, at vende tilbage og spille det i timevis af gangen, som var det et helt nyt spil på markedet. Jeg er dog på det seneste blevet meget optaget af et andet spil, som er i en helt anden genre.

World of Warcraft

I forhold til Counter Strike, ligger World of Warcraft i den helt anden ende, hvis man sammenligner dem i forhold til genren. Counter Strike er et first-person skydespil, hvorimod World of Warcraft er et MMORPG spil, hvilket står for Massive Multiplayer Online Role Playing Game. Her skal man bruge en del flere knapper til forskellige funktioner i spillet i forhold til Counter Strike og det har jeg godt kunne mærke, da min gamer mus stort set ikke har nogen knapper. Jeg har derfor overvejet, at købe en ny computermus.

Effektiv gamer mus

Jeg har nu kigget på en masse forskellige muse og fundet frem til en masse forskellige muse. Dog læste jeg, at en Razer Naga Trinity, er ofte den mus man bliver anbefalet, som nybegynder i MMO og MOBA spil. Man kan få musen med 2, 7 eller 12 ekstra knapper, alt efter hvad man foretrækker. Jeg har valgt at købe en gaming mus med 7 ekstra knapper, så det ikke bliver for overvældende eller for mange knapper at holde styr på. Men der er stadig nok knapper, til at man bruge det til de forskellige funktioner i spillet.