Top
Menu Luk

Riga FC VS. FC. København


FC. København er at finde i playoff runden til Europa League gruppespillet. De skal en smuttur forbi Letland for at se om de kan sikre sig videre avancement ind i gruppespillet. På hjemmebane formåede FC København at få sig et ganske fint resultat med sig til Letland.

Analyse af kampen:

Noget man især skal lægge mærke til i returkampen, er at FC København står lige nu i en voldsom skadessituation oppe i angrebet med både Dame N’ Doye og Jonas Wind ude med skader. Dette var de to angriber som Ståle Solbakken fra start af sæsonen havde sat sin lid til. Men nogle gange er det sådan at alt ikke lige går som man forventer i fodbold og derfor har FCK også været ude og investere i en ny angriber i Michael Santos som nok skal være den nye makker til Viktor Fischer som også rykkes længere frem på banen fra sin kant plads. Der hersker ingen tvivl om at der kan opstå små interne kommunikationsfejl med 2 nye mand som kommer fra den spanske liga og er vant til at snakke spansk. Dette er dog noget FC København tidligere har haft erfaringer med og det burde derfor ikke være det største problem.

Her kan man finde de bedste odds.

Når det kommer til den modstander som FC København skal møde, så ved ikke rigtigt så meget om dem udover at de spillede en ganske fin kamp i Telia Parken. Riga kom frem til de chancer de nu engang kan forvente at få på udebane, men formåede dog ikke at score på dem. Af den årsag alene må man forvente at de kommer frem på banen og skal hente de to mål som FC København er foran i målscorer. Derudover har de ikke skulle tage forbehold for transport til kampen hvilket vil sige at de burde være friskere i benene end FC København burde være. Dette burde dog ikke skræmme FC København som er også er udnævnt til favoritter til kampen af bookmakerne.

Odds tips til kampen:

Der ses en stor værdi i at spille begge hold scorer til odds 1,83. Dette mener vi kan spilles ned til odds 1,75.

Yderligere hvis man er den mere risikable oddser og ønsker et bet der giver lidt mere igen kan man spille begge hold scorer og FC København vinder til odds 3,50 hvilket vi ser en stor værdi i.